Grupp- & Konferensresa Åre

Sveriges egna vildmarksparadis är en perfekt året runt destination. På vintern så spanar vi efter norrsken och utforskar backarna med skidor, skoters eller quadbikes. Under vår, sommar och höst så bjuder den jämtländska fjällvärldens vackra natur in till adrenalinfyllda aktiviteter som forsränning, zipline och fartfylld cykling.

Tack vare sin popularitet hittar vi några av Sveriges bästa restauranger och hotell i Åre, vilket gör destinationen till ett utmärkt val för grupper som vill kombinera äventyr med komfort. I Åres backar hittar vi charmiga rustika restauranger och i Åre by ligger flera internationella krogar. i Åre finns all logistik på liten yta som gör orten till ett utmärkt val, för såväl mindre företagsgrupper till större konferensgrupper på upp till flera hundra personer.

Vi hjälper er med att rodda med tåg eller flygbiljetter till Åre. För större företagsgrupper kan vi privatchartra ert egna tåg som tar er direkt från ex. Stockholm in till Åre Station.

Upplevelser med Edge i Åre

Här presenterar vi ett urval av några av våra populäraste upplevelser som vi arrangerar för företagsgrupper i Åre. Intresserad av något helt annat? Vi har bred erfarenhet av att arrangera gruppresor för företag i Åre. Kontakta oss gärna och berätta om Era önskemål.

Middag i lappkåta

En annorlunda galamiddag i stora tält eller rättare sagt, en lappkåta. Lappkåtorna fjällpyntas i vildmarksstil med renfällar, oljelampor och eldstäder utanför tältet. Vi hyr in liveband, bygger dansgolv och vildmarksbar som bjuder på öl från Åres mikrobryggerier.

Amazing Race Åre

Är ni ute efter något alldeles extra för att stärka gruppens gemenskap? En lagtävling i vildmarken där känslan av att övervinna naturens krafter infinner sig. En heldag runt Åreskutans terräng, med allt som hör vildmarken till.

Fjällvandring

Åres fantastiska fjäll-landskap bjuder på makalösa vyer över de omkringliggande fjälltopparna och Åre sjön. Våra duktiga guider visar er till de finaste stigarna. Turerna går att anpassa efter gruppens önskemål och tidsram, från heldagsturer med lunch ute i det vilda till kortare 2-3 timmars etapper.

Forsränning

En kort bussresa från Åre hittar vi flera forsar. Känn ert team svetsas samman när vi paddlar genom forsarna, når vattenfall och passerar genom den vackra jämtländska naturen. Vi avslutar turerna med ett strandhugg och fika.

Grupp- & Konferensförfrågan Åre

Jag är intresserad av att få en offert för Åre. Det går självklart även bra att ringa oss på tel: 08 12 13 15

Offert med Edge

Offerten är kostnadsfri

Vi eftersträvar snabba svar

 

Offert med Edge

Jag är intresserad av att få en offert för Åre. Det går självklart även bra att ringa oss på tel: 08 12 13 15

Resa till Åre

Privatchartrad buss
Går att lösa från Sveriges alla orter. Tar ca 8h från Stockholm, 6h från Umeå & 11h från Göteborg.

Direkttåg
Från Stockholm C, tar ca 6h. Anslutningståg går att ordna från de flesta orter i Sverige. För större företagsgrupper privatchartrar vi Ert egna tåg som tar upp till flera hundra personer.

Direktflyg
Finns från Stockholm och Göteborg, tar ca 50 min. Flyg med mellanlandning går att lösa från de flesta av Sveriges orter. Är ni en större företagsgrupp på ca 100 personer och uppåt, kan vi hjälpa Er att privatchartra Ert egna flyg som avgår direkt från er närmaste avrese-ort.

Resa med Edge

Projektledare
Dedikerad och kunnig projektledare som finns tillgänglig för Er under planering, genomförande och hemkomst av resan.

Seriösa Samarbetspartners
Vi använder oss endast av seriösa leverantörer och samarbetspartners, och jobbar endast med destinationer som vi har god kunskap och kännedom om.

Reseledare med på plats

Med under resans gång finns alltid er reseledare som roddar med allt det praktiska och ser till att resan blir som ni tänkt er.

Tryggad Paketresa

Er paketresa är skyddad och tryggad genom garantier ställda till kammarkollegiet.

Intresserad av
företagsresor med Edge?