Grupp- & Företagsresor med Edge

Edge Möten & Upplevelser

Vi riktar oss till företag i Sverige som hyser stor omtanke för sin personal och dess välmående. Våra kunder värdesätter att deras grupp- och företagsresor genomförs med fokus på kvalitet; före, under och efter resan. Vårt mål och vision är att alltid leverera en företagsresa med Edge.

Vi hjälper företag att koppla samman upplevelser med företagets hållbarhetsarbete och mål. Medarbetarna får på plats uppleva och vara med att bidra till att hållbarhetsmålen efterlevs. På så vis får resan ett ännu större mervärde för både företaget och medarbetare.

Varför Edge Möten & Upplevelser

Trygghet – Ni får en skyddad paketresa som är tryggad genom att vi ställer statliga garantier till kammarkollegiet. Vi samarbetar endast med seriösa leverantörer och partners, i länder där våra projektledare har god kunskap om regionen. På plats hjälper våra duktiga reseledare (välj mellan svensktalande eller engelskspråkig) att säkerställa så att Er resa blir precis som ni tänkt Er.

Hållbara företagsresor – Våra hållbarhetspaket anpassas efter Ert företags CSR-strategi och resmålens förutsättningar. Vi anlitar föreläsare, gör studiebesök på intressanta organisationer och företag. Genom praktiskt arbete kan medarbetare göra positiva avtryck på resmålets klimat och samhälle.

Boende med Edge – Boende väljs ut med omsorg och vi tror att lyx inte bara är ett 5* hotell, utan kan lika gärna vara ett ensligt stugboende utan el, som skapar en helt unik upplevelse i vårt moderna samhälle. Men självklart så älskar vi även läckra hotell, där vi ser att service, komfort och diskretion skapar upplevelser med Edge.

Vi kan gruppresor – Vi är specialiserade på gruppresor med alla dess unika utmaningar och krav. Vi vet vad som krävs för att allt ska fungera så smidigt som möjligt kring planering, hantering och genomförandet av en gruppresa. Med våra effektiva onlineverktyg för deltagarhantering, utskick och onlineprogram förenklar och underlättar vi planering och genomförandet av resan.

Kunnig projektledare – Vi som jobbar på Edge har lång och gedigen erfarenhet med att arrangera grupp & konferensresor, både inom och utanför landets gränser. Vi reser kontinuerligt för att kvalitetssäkra våra destinationer och samarbetspartners. Det innebär att Ni kan känna Er trygga med att er resa kommer att skötas professionellt.

Er Projektledare med edge

Hos oss på Edge Möten & Upplevelser finns en stark laganda och en vilja att tillsammans skapa den absolut bästa resan för varje enskild kund. Vi är lite smått allergiska mot fyrkantighet, hos oss finns inga standardupplägg. Varje kund är unik, och det ska även Er resa vara!  Vi brinner för att skapa möten och upplevelser utöver det vanliga, och vi vill inget hellre än att förmedla detta. Vi reser själva regelbundet till våra befintliga destinationer och provar även ut nya guldkorn. Detta för att säkerställa att just din resa håller högsta kvalitet. Vi lägger stor vikt vid att ha en personlig kontakt med våra kunder och det är viktigt att du känner dig trygg med att varje liten detalj är planerad och varje behov tillgodosett. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ylva Gewalli

Projektledare & VD

Ylva har över 15års erfarenhet av att arrangera grupp-och konferens över världens alla hörn. Ylva är en fena på att nosa upp hotell och boenden som kan erbjuda upplevelser utöver det vanliga. Med sin långa erfarenhet har Ylva byggt upp ett brett kontaktnät med de allra bästa guiderna, lokala aktivitetsarrangörer och boenden.

Jeanette Sandberg

Projektledare & Styrelseledamot

Jeanette har en gedigen och lång erfarenhet med att arrangera grupp & konferensresor inom främst Europa. Med deltidsboende i Malaga så känner Jeanette till Costa del Sols många guldkorn.

Maria Pellborn

Styrelseledamot

Med tidigare tunga poster inom bank- & finansvärlden bidrar Maria med en unik kompetens. Maria har ett brett upparbetat kontaktnät inom filantropisk verksamhet, både inom Sverige och i övriga delar av världen och är den som öppnar dörrar till unika välgörenhetsprojekt och samarbeten.

Intresserad av
företagsresor med Edge?