09:00

Möte vid oasen

Magnifika möten och ultimata upplevelser

På Edge Möten & Upplevelser arrangerar vi grupp- och företagsresor med Edge.

Vi riktar oss till företag i Sverige som hyser stor omtanke för sin personal och dess välmående. Våra kunder värdesätter att deras grupp- och företagsresor genomförs med fokus på kvalitet; före, under och efter resan. Boende väljs ut med omsorg och vi tror att lyx inte bara är ett 5* hotell, utan kan lika gärna vara ett ensligt stugboende utan el, som skapar en helt unik upplevelse i vårt moderna samhälle. Men självklart så älskar vi även läckra hotell, där vi ser att service, komfort och diskretion skapar upplevelser med Edge.

Det kanske gäller en kortare resa i Europa, eller en långresa över Atlanten. Det kanske är dags att uppleva Sveriges fantastiska natur, eller Islands gejsrar. Är Ni en ledningsgrupp på åtta personer, eller vill arrangera en gemensam resa för hela bolagskoncernen på 400 personer? Oavsett om Ni vet vad ni är ute efter, eller behöver lite hjälp på traven med idéer till Er nästa resa så finns vi här för att hjälpa Er. Vi lägger stor vikt vid att ha en personlig kontakt med våra kunder och det är viktigt att du känner dig trygg med att varje liten detalj är planerad och varje behov tillgodosett.

Vi som jobbar på Edge har lång och gedigen erfarenhet med att arrangera grupp & konferensresor, både inom och utanför landets gränser. Vi reser kontinuerligt land och rike runt för att kvalitetssäkra alla våra destinationer och våra samarbetspartners. Det innebär att Ni kan känna Er trygga med att Er grupp och-företagsresa kommer att skötas professionellt och att det kommer finnas ypperliga aktiviteter, måltider och boende i programmet.
 
Vi är övertygade att det är mötena mellan människor och upplevelserna vi har tillsammans som skapar en resa Edge.

KONTAKT